Navigacija
O konferenciji
Gosti
Program
Pitching natjecanje
Partneri
Kontakt

Pitching natjecanje

Kako sve ne bi ostalo na riječima, publici ćemo omogućiti jedinstven doživljaj koji će ih na kratko staviti u ulogu investitora. Naime, na kraju konferencije održat će se pitching natjecanje gdje će odabrane poduzetnice predstaviti svoje projekte. Publika će imati aktivnu ulogu u natjecanju i bit će sastavni dio cijele priče od početka do kraja. Prilikom online preuzimanja ulaznica imat će priliku donirati novac, koji će sav ići za nagradu pobjednici natjecanja.

Nakon svake pitch prezentacije, publika će moći postavljati pitanja i na kraju - glasovati za pobjednicu.

Ovim crowdfunding elementom posjetitelji/ce će dobiti konkretnu priliku isprobati ono što su naučile, a zajedničko ulaganje u poduzetnicu bit će savršeno logičan završetak konferencije.

Tko se može prijaviti?

Mikro i male poduzetnice iz bilo koje djelatnosti koje imaju potrebu za investicijom i žele prezentirati svoju tvrtku ili projekt pred potencijalnim investitoricama.

Sve natjecateljice proći će pitch trening 2 dana prije konferencije Women Invest kako bi što bolje pripremile svoje prezentacije.

Rok za prijavu

Prijave za pitch natjecanje su otvorene do petka, 5.5.2017. do 12:00 h.

Nagrada

Prva tri mjesta osvajaju 1-on-1 mentoriranje s Tracy Gray, investitoricom i jednom od 50 najmoćnijih poslovnih žena u LA-u.

Konferencija ima i mali crowdfunding element. Ulaznice se neće naplaćivati, ali će posjetitelji prilikom preuzimanja ulaznice imati priliku donirati novac. Cijeli iznos prikupljen ovim putem dobit će pobjednica pitching natjecanja.

Tko će ocjenjivati?

Budući da publika nagrađuje, publika i odlučuje. Natjecanje neće imati klasičan žiri, nego će o pobjednici odlučiti glasovi publike.

Bitni datumi:

  • 8. 5.  Odabrane poduzetnice proći će kroz pitch trening s mentoricom kako bi se pripremile za pitch prezentaciju na konferenciji.
  • 10. 5.  Odabrane poduzetnice predstavit će svoje projekte publici na konferenciji, odnosno potencijalnim budućim investitoricama, kroz trominutne pitch prezentacije.
  • 12.05.  1-on-1 mentoriranje s Tracy Gray  za tri poduzetnice koje osvoje najveći broj glasova na natjecanju.

Partneri konferencije

Kontakt

Za upite o sponzorstvu, press i ostale informacije kontaktirajte nas na info@womeninvest.com.hr.

Image used under license from Freestock.com